Blog

Deelnemers enthousiast over PrimaveraReader

De live demo van PrimaveraReader, die plaats vond op dinsdag 27 maart is goed bezocht. Deelnemers waren erg enthousiast over de mogelijkheden en functionaliteiten die PrimaveraReader te bieden heeft.

Primaned organiseerde deze live demo in samenwerking met SEAVUS Group. Na een korte introductie van Dhr. Zoran Trajkovski over de historie van SEAVUS Group en de ontwikkeling van onder andere de tool PrimaveraReader nam Mw. Stefani Atanasovska de live demo voor haar rekening. Met een aantal praktijkvoorbeelden maakten de bezoekers kennis met de mogelijkheden van PrimaveraReader.

PrimaveraReader is een kosteneffectieve XER-viewer voor project planningen gemaakt met Oracle Primavera P6. PrimaveraReader is versie onafhankelijk. Gebruikers kunnen de planningen bekijken zonder dat zij hiervoor een extra licentie nodig hebben. Het is bedoeld om de stroom van .pdf project planningen te vervangen voor Project Managers, Projectmedewerkers en andere belanghebbenden, zodat ze een dynamisch overzicht, geavanceerde filtering en voortgangsupdate op een eenvoudige manier kunnen krijgen, zonder verdere integratie.