Over Ons

Over Primaned

Primaned is een adviesbureau, gespecialiseerd in projectcontroles voor constructie & engineering, petrochemische industrie, gezondheids- & farmaceutische industrie en overheid.

Project Controls is het deel van projectbeheer dat projectgegevens modelleert, monitort, analyseert en visualiseert om inzicht in het project te genereren dat resulteert in een betere besluitvorming, zodat maximale waarde wordt gecreëerd voor de belanghebbenden.

Primaned richt zich op het verbeteren van het maturity level op project controls binnen de kennisgebieden:

 

 

 

Primaned biedt een breed scala aan oplossingen binnen ons expertisegebied, verdeeld over vier categorieën:

  • Onze Project Controls Consultants helpen onze klanten het volgende volwassenheidsniveau van projectcontroles te bereiken door het implementeren van best-practice-processen en -oplossingen.
  • De Primaned Academy biedt een breed scala aan trainingen die uw projectteam in echte project controls professionals kunnen veranderen.
  • Primaned Projectadvies heeft meer dan 50 hoog opgeleide plannings engineers in dienst die op projectbasis door onze klanten worden ingehuurd om hen te adviseren en te ondersteunen bij het verbeteren van hun projecten.
  • Als een bedrijf vertrouwen we alleen op de beste tools die beschikbaar zijn in de markt. Primaned heeft een breed scala aan tools en oplossingen geëvalueerd en een aantal geselecteerd in onze portfolio. Primaned is bijvoorbeeld de geautoriseerde verkoper voor ScheduleReader. We verkopen, implementeren en ondersteunen ook andere oplossingen voor project controls. Goede voorbeelden zijn te vinden in tools voor planning & risicobeheer. Voor visualisatie- en business intelligence-dashboards hebben we ook een breed scala aan tools beschikbaar.

Wij geloven dat onze passie en onze creativiteit onze klanten kunnen verzekeren om projectinzicht te leveren.

Een team

Elke opdracht die we doen is een overeenkomst tussen Primaned en de klant. Onze medewerkers zijn ambassadeurs van Primaned en werken onder de verantwoordelijkheid van het Primaned-management. Ons management garandeert dat onze deliverables altijd voldoen aan de kwaliteitsnormen van Primaned.

Elke opdracht wordt gezien als een teaminspanning van onze kant. Onze mensen kunnen altijd terugvallen op een heel team van meer dan 85 Project Controls Professionals met een veelheid aan expertisedomeinen en -ervaringen binnen project controls.

Primaned garandeert de continuïteit van haar klanten door een gestandaardiseerde aanpak te volgen. Ons “de juiste man op de juiste plaats” -principe maakt het heel goed mogelijk dat Primaned op een bepaald moment tijdens een opdracht een verandering zal voorstellen omdat de inhoud van de opdracht is veranderd. Primaned; Delivering Project Insight.