Blog

Microsoft ProjectViewer

De project viewer geeft inzicht in Microsoft Project bestanden. Het is een stand-alone desktop applicatie, die alle functies voor het bekijken, printen en filteren van MS project bestanden mogelijk maakt. Deze oplossing is uitermate geschikt voor alle projectmedewerkers, die alleen leesrechten hebben in Microsoft Project. Met deze project viewer is het mogelijk om .mpp bestanden te bekijken zonder dat hiervoor de applicatie Microsoft Project is geïnstalleerd.

De project viewer is beschikbaar in 11 laten: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Tsjechisch, Japans, Italiaans, Pools, Russisch en Chinees.

Door alle projectmedewerkers toegang te geven tot de projectplanningen kunnen zij de voortgang van de projectplanningen bekijken en analyseren. Op deze wijze kunnen projecten succesvol worden afgerond.

Waarom kiest u voor Microsoft Project Viewer?

 • Ondersteuning van Microsoft Project 2016 werkt op Windows.
  Project Viewer is de eerste applicatie, die Microsoft Project volledig ondersteunt onafhankelijk welk besturingssysteem gebruikt wordt.
 • Professionele grafische rapportages
  Project Viewer stelt gebruikers in staat om de status van het gehele project, de activiteiten gereed, de toewijzigingstatus van resources en het project- en resource-kostenoverzicht te bekijken met behulp van dashboards, resources en kostenrapportages.
 • Integratie met verschillende platforms en online opslagmogelijkheden voor een verbeterde samenwerking.
  Project Viewer biedt volledige ondersteuning voor project planningen en master planningen gepubliceerd op Microsoft Project Server. Op deze wijze kunnen alle projectmedewerkers toegang krijgen tot de laatste projectinformatie.
 • Bekende Microsoft Office gebruikersinterface.
  Project Viewer is de snelste viewer, die grote en complexe projectplanningen opent en elke versie van Microsoft Project ondersteunt.
 • Unieke samenwerking zonder serverinstallatie.
  Project Viewer geeft iedere projectmedewerker toegang tot de Microsoft Project bestanden zonder dat hiervoor een serverinstallatie nodig is.

 

Labels: